Nu kickar vi igång hösten i Kalmar!

Efter ett välbehövligt sommaruppehåll är det nu dags för en ny träff med Young Ladies in Business Kalmar. Under våren fokuserade vi på inspiration och förebilder – i höst kommer vi fokusera på att starta sitt företag, att tjäna pengar och självklart förebilder också! Om du har en affärsidé eller bara vill ha matnyttig information inför framtiden är det här ett ypperligt tillfälle att insupa så mycket som möjligt för en enklare start.

Första träffen blir den 11/9 klockan 17.00. Vi kommer då besöka Kalmar Science Park, där vi får träffa deras VD Louise Östlund som kommer att prata om att starta eget, vad KSP sysslar med och hur en kan vara en inspirerande ledare för sitt team. Vi får dessutom träffa ett av bolagen som är inne i processen för att få lära oss mer om att prissätta! Hur vet en vad som är rätt pris och hur vågar en ta det priset för sina tjänster eller produkter?

Sedan rundar vi av kvällen med en rolig workshop!

Den här kvällen blir startskottet på en höst som kommer bli fylld av nya kunskaper och förhoppningsvis ge er YLB:are en stor boost till att våga satsa – nu eller i framtiden!

Sista anmälningsdag är den 7/9 och eventet har begränsat antal platser, så se till att anmäla dig i tid! Anmäl dig här. 

Då KSP kommer bjuda på en lite matigare fika bör du vid anmälan fylla i eventuella allergier eller specialkost.

Vi ses på Kalmar Science Park den 11/9! Deras adress är Bredbandet 1, 39230 Kalmar.