Om YLB


Young Ladies in Business (YLB) är ett dynamiskt nätverk där unga, drivna kvinnor får en chans att mötas. För tillfället finns vi i Kalmar, Växjö och Stockholm. Nätverket är öppet för såväl studenter, som entreprenörer och anställda.

Vi samarbetar med Linnéuniversitetet och vänder oss till dig som är drivande och framåt. Du behöver inte vilja starta eget, ha ett eget företag eller sitta på någon innovativ affärsidé. Det viktigaste är att du innerst inne känner dig driven. Du vill utvecklas, och det gillar vi! Med hjälp av spännande events, föreläsningar, inspiration med mera, hjälper vi dig att tillsammans med oss utvecklas i den riktning du vill. Att just nätverka är centralt i allt vi gör.

Det är vi projektledare som planerar alla aktiviteter och evenemang, men vi vill ju givetvis ordna det våra medlemmar vill vara med om! Så var med och påverka för att just du ska få chansen att träffa inspirerande människor för att knyta kontakt med inför framtida planer och projekt. Låt oss veta vad du vill se mer av!

Vi arbetar för att främja kvinnors entreprenörskap så att fler tjejer ska vilja och våga satsa på sina idéer. Ledorden för oss är att nätverket ska vara inspirerande, stöttande och upplyftande!

Allt är möjligt!

/Projektledarna för Young Ladies in Business