YLB Sommaravslutning Kalmar 13/5

Nu är det dags att runda av den här fantastiska våren med en härlig kväll för alla oss Young Ladies in Business!

I mitten på maj kommer vi ha en sista träff för den här våren! Vi kommer hålla till på Kallskänken, där vi kan äta och dricka gott tillsammans. Det är begränsat antal platser så se till att anmäla dig innan det blir fullt. Alla som anmäler sig kommer få en varsin välfylld goodiebag, sedan får vi se vad kvällen bjuder på för överraskningar.

Efter kvällens timmar ihop kommer vi också stå på listan till Stars & Stripes, för de som vill fortsätta natten med bas, blinkande lampor och ett underbart dansgolv!

NÄR: 13/5, kl. 18.00-20.00 – en lördag i mitten på maj, kan det bli bättre?
VAR: På den hemtrevliga, mysiga kvarterskrogen Kallskänken!
HUR: En after work eller after school, fast på en lördag, tillsammans med ett fint gäng brudar! Anmäl dig via länken för att kunna avrunda våren med YLB: https://goo.gl/hhSyzA
DRESSCODE: Tänk festligt men avslappnat – gärna rosa eller annan härlig vårfärg för att visa att du tillhör det grymma gänget YLB.
ANMÄLAN: Anmälan är gratis och görs via länken: https://goo.gl/hhSyzA Mat och dryck finns att köpa till självkostnadspris. Alla som anmäler sig får en varsin goodiebag som är proppad med fab produkter och tjänster!

GOODIEBAGS: 
I våra goodiebags kommer ni hitta produkter och tjänster från:
Friskis & Svettis
Ica Maxi Kalmar
The Body Shop
Modernista Group
Kalmar kommun
Din frisör
Driva eget
Gerdas Te & Kaffehandel
Parelle
Dillbergs bokhandel
BikBok